René zei haar nogmaals goed te kijken, want het zou toch echt een meisje zijn!

 

Het verhaal achter de naam Cade Coffee is TE leuk om niet te delen. René en Daisy leerden elkaar in 2010 kennen, na beiden een huwelijk achter de rug te hebben. Het klikte zo goed dat ze snel samenwoonden, en onder het mom ‘we hebben allebei al kinderen’, twee honden erbij namen. Totdat het in 2016 toch begon te kriebelen…

 

Het is een meisje: Kate

De wens om samen een kind te hebben groeide en René liet in 2016 een vasovasostomie uitvoeren waardoor de slagingskans met 25% toenam om zwanger te worden. Binnen een paar maanden was het raak: de Van Oosten baby was in aantocht! Gebaseerd op gevoel waren René en Daisy ervan overtuigd dat deze baby een meisje zou zijn en ze zouden haar ‘Kate’ noemen.

 

Toen Kate geen meisje was

“Het zou toch ook echt een jongetje kunnen zijn, René”, zei Daisy op de ochtend van de 20 weken echo. Maar nog steeds van een meisje uitgaande gingen ze de afspraak in totdat er een onmiskenbaar en niet te vermijden bewijs van een jongetje uit het beeld sprong. René vertelde de verloskundige nogmaals goed te kijken, want het zou toch echt een meisje zijn en ze het vast niet goed gezien. (Lees: wilde de verloskundige eigenlijk door het echoapparaat heen trekken)

Daar, te midden van de 20 weken echo, werd de naam Kate vervangen door de naam Cade en heeft René vervolgens een uur niks gezegd (mensen die hem beter kennen, weten dat dit uitzonderlijk is). Uiteraard was het belangrijkste dat de baby helemaal gezond was!

 

The James

James Cade van Oosten is op 9 april 2017 geboren. Cade betekent ‘rond’: hij maakt ons als gezin (weer) compleet. Met een beetje fantasie is een koffieboon ook rond en buiten het feit dat het onwijs lekker bekt is het een mooie nalatenschap aan hem, mocht hij Cade Coffee in de toekomst over willen nemen.

© 2019 - 2021 Cade Coffee | sitemap | rss