Daisy

Ze wilde vroeger beroemd worden, maar rommelt nu veel liever achter de schermen. Zij is een ondernemer in hart en nieren met
een uitgesproken en eigenwijze kijk op het leven. En je kan haar midden in de nacht wakker maken voor sushi!!

Laat ik jullie introduceren aan de eigenaresse Daisy van Oosten (@thedaisyvanoosten). Samen met haar man René van Oosten is ze Cade Coffee gestart, een kleine koffiebranderij in Katwijk. 

Zij had haar eerste kopje koffie toen ze 18 jaar oud was met vééééél suiker en melk. Ze ging van een latte macchiato, naar een cappuccino en nu drinkt ze het liefst zwart. 

Haar guilty pleasure is Tony's Chocolonely witte chocolade met framboos en knettersuiker en Keep It Simple Stupid is haar levensmotto

Als je het nog niet kan zien aan de foto maar Uitgesproken Elegant is haar favoriete smaak. Waarom? Zij zegt dat het al begint bij het openen van de zak. Het aroma wat je dan tegemoetkomt, is gewoon zo lekker. Van het fruitige en tropische moet je echt houden, maar als je dat doet, kan je volop genieten van de smaak. 

Hoe zij de toekomst van Cade Coffee ziet? Ze bekijkt het stap voor stap en ziet vanzelf waar ze in de toekomst belandt.

En als laatst nog een fun fact: op de koffiebranderij drinkt ze uit Starbucks koffiemokken! Daar moet snel verandering in komen.

© 2019 - 2021 Cade Coffee | sitemap | rss